Kako do spletne banke Bankanet in mBankanet?

  • Oglasi se v svoji najbližji poslovalnici Nove KBM in povej, da si želiš poenostaviti svoj lajf s spletno banko.
  • Po podpisu pristopnega obrazca od svetovalca prejmeš uporabniško ime in kuverto s prvim osebnim geslom, ki ju potrebuješ za vstop v Bank@Net.
  • Ob prvem vstopu v Bank@Net te bo v Nabiralniku čakalo vladarsko pismo dobrodošlice in povezava na Splošne pogoje za uporabo Bank@Neta.
  • V primeru, da želiš Bank@Net uporabljati na transakcijski način (polni dostop), na dom prejmeš še overitvene dokumente: generator enkratnih gesel (RSA ključek) in PIN.
  • Lahko se odločiš tudi za uporabo generatorja gesel na mobilnih napravah – Soft Token (za izvajanje plačil preko telefona). V tem primeru ti bomo v nabiralnik poslali navodila za namestitev aplikacije za generiranje enkratnih gesel. S klikom na gumb »Posreduj« sprožiš naročilo za posredovanje QR kode, s katero lahko aktiviraš generator gesel na svoji mobilni napravi.

Da ti še dodatno olajšamo lajf, si lahko v videih pogledaš, kako si namestiti spletno banko.

Prijava v spletno banko Bank@Net Nove KBM

Prijava v spletno banko Bank@Net Nove KBM z generatorjem enkratnih gesel

Pregled in uporaba spletne banke Bank@Net Nove KBM

Plačila in prenosi v spletni banki Bank@Net Nove KBM

Upravljanje s plačilnimi karticami v spletni banki Bank@Net Nove KBM

 

Ni tako težko, kajne?:)

dollar

priznaj da ga
rabiš...

#aktualno

Smo ena najstarejših bank v Sloveniji zato dobro razumemo, kaj potrebujejo naše stranke. Vemo, recimo, da ti potrebuješ keš.

wallet

NIKOLI VEČ
PRAZNA DENARNICA

MBANK@NET

Vsak sodoben sveta vladar si želi, da bi lahko svojim financam vladal kar iz naslanjača. Brez dolgih čakalnih vrst, nepotrebne birokracije, dokumentov in obrazcev. Z naslednjimi koraki si lahko enostavno urediš spletno in mobilno banko ter zaživiš enostavno in sodobno življenje.

5 stvari, ki jih počneš samo, ko kupuješ na spletu

Namesto gneče na blagajni te mami udobje domačega kavča, namesto petih modelov in omejenih številk je izbira neskončna, časa je dovolj, cene so nižje, kvaliteta višja, na koncu pa še dobro staro čakanje poštarja.

Od leta 2018 brez bankovca za 500 €

Kljub ukinitvi bankovca za 500 € ta ostaja zakonito plačilno sredstvo in bo vedno ohranil svojo vrednost

RABIŠ KEŠ ZA NOVE GATE?
(ali kaj drugega?)

underwear

Preveri, na katerem smučišču lahko smučaš najceneje

Pošteno smo že zakorakali v najhladnejši letni čas, ki nam v naslednjem mesecu napoveduje odlično vreme za aktivnosti na prostem. Pancerji, kilometri belih strmin, odmor za čaj in malico ter odlična družba se lahko izkažejo za odlično vikend avanturo in pobeg od vsakdanjih obveznosti. Da bo na smuki skupaj s tabo uživala tudi tvoja denarnica, smo pobrskali za cenami celodnevnih vozovnic na največjih smučiščih v Sloveniji in primerjali njihove cene. Preveri, na katerih smučiščih bo poleg nakupa vozovnice v denarnici ostalo še par evrčkov za razvajanje.

7 nadležnih situacij, ko iščeš zaposlitev

2016 je skoraj tu, a tokrat prvič brez posedanja na predavanju, brez študentskih bonov in brez študentskega statua. Leto 2016 za marsikoga namreč pomeni konec študentskih let in čas, da se poda na lov za prvo zaposlitvijo. Si tudi ti med njimi?

7 razlogov za samostojno potovanje

Si že od nekdaj želiš sam/a raziskati svet, tvoji starši pa nad idejo niso najbolj navdušeni? Zate smo pripravili vladarski recept, kako jih omehčati še pred koncem poletja.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij