V štirih vladarskih izzivih za 300 evrov na bančni kartici paketa Skul, ki si jo lahko tudi ti urediš brezplačno in devetih izzivih za vladarsko majčko, je s pomočjo Nove KBM nagradil in razveselil več kot petdeset sveta vladarjev. »Slike so ble totalno mavrične, kar pomeni, da ste ostal pozitivni in to mi je všeč«, je povedal Zlatko Ribica, navdušen nad vsemi prispelimi Snapi. Te zanima, kakšni so bili izzivi? Beri dalje.

Opremi svojo sobo

V prvem izzivu je Zlatko Ribica Snaperje pozval k opremljanju svoje sobe. Poslali ste mu več kot 800 kreativnih Snapov z najrazličnejšimi željami. Telefon, računalnik, kitaro, televizijo, koš in še mnogo, nadvse uporabnih stvari – Zlatkota Ribico pa je najbolj prepričala Gaja, ki si je za osvežitev v poletnih dneh sredi sobe zaželela čisto svoj ribnik!

image

Video ostalih Snapov si lahko pogledaš tukaj.

Pokaži svoj stil

Tudi ribice imajo rade modo in stil, zato vas je Zlatko Ribica v drugem izzivu spraševal po vašem stilu oblačenja. Svoj najljubši kos oblačila mu je snapnilo zavidljivo število Snaperjev, prepričal pa ga je vladarski stil Nives, ki že pridno nakupuje svoje stilske cunje s 300 evri na predplačniški Visi.

image

Video ostalih Snapov si lahko pogledaš tukaj.

Kam boš odplaval poleti?

Vsi ljubitelji plaž in potovanja ste na svoj račun prišli v tretjem izzivu. Zlatkotu Ribici ste poslali mnogo zanimivih predlogov za potovanja - od hribov pa vse tja do morja. Do svoje sanjske destinacije bo s 300 € na predplačniški Visi odplaval Dženis s svojo morsko »chill« fotografijo. Že veš, kje boš ti preživel/a svoj vladarski dopust? Če tvoj poslani Snap ni bil nagrajen s 300 evri, si ga lahko omogočiš tudi s kreditom takoj ali študentskim kreditom.

image

Video ostalih Snapov si lahko pogledaš tukaj.

Pokaži svojo žicarsko faco

V zadnjem izzivu je Zlatko Ribica izbral najbolj vladarsko žicarsko faco svojih Snap frendov. Številni kužki, pande in rožice so ga poskušale nažicati za vladarsko nagrado, uspelo pa je očalarki s kronico, ki se je sama poimenovala kar »zlatoljična ribica z zvezdicami«. Če ti ni uspelo nažicat Zlatkota Ribice, lahko še vedno žicaš svoje starše ali v eno od poslovalnic Nove KBM pripelješ prijatelja in osvojiš 10 evrov.

image

Video Snapov 4. izziva si lahko pogledaš na tej povezavi, navdušenje Zlatkota Ribice nad vsemi prispelimi Snapi pa si lahko ogledš v zaključnem videu.

Za konec prilagamo pa še eno Zlatkotovo modrost: »Odplavaj v svojo poslovalnico Nove KBM, spedeni si svojo kartico in zavladej svetu« ali pa račun odpri brezplačno kar preko spleta. Izkoristi torej brezskrbna leta in spoznaj prednosti polne denarnice. Skleni paket Skul in si brezplačno uredi moneto, dostop do spletne banke Bank@Net in svojo prvo plastiko, s katero lahko porabiš samo toliko, kolikor dejansko porabiš in zanjo ne plačuješ letne članarine.

Vladarsko, kajne?

Krediti

  • Izpolni vse svoje želje in načrte
  • Izbiraj med Hitrim kreditom, Študentskim kreditom, Stanovanjskim kreditom
  • Preprosta sklenitev
  • Nižje obrestne mere

Uresniči vse svoje sanje!

Ti izbereš, kako bo izgledalo novo stanovanje ali avto, mi pa ti pomagamo s financami.

dollar

priznaj da ga
rabiš...

#aktualno

Smo ena najstarejših bank v Sloveniji zato dobro razumemo, kaj potrebujejo naše stranke. Vemo, recimo, da ti potrebuješ keš.

wallet

NIKOLI VEČ
PRAZNA DENARNICA

Prenovljena mobilna banka mBank@Net

Mobilci so najbolj priljubljena platforma za iskanje informacij in deljenje vsebin, kar se odraža tudi v našem načinu življenja. Telefon nas spremlja v dobrih in slabih dneh, v temi nam pomaga najti pot do kopalnice, skrbi, da ne pozabimo na najpomembnejše opravke. Zakaj si torej ne bi delila tudi skrbi za finance?

5 stvari, ki jih počneš samo, ko kupuješ na spletu

Namesto gneče na blagajni te mami udobje domačega kavča, namesto petih modelov in omejenih številk je izbira neskončna, časa je dovolj, cene so nižje, kvaliteta višja, na koncu pa še dobro staro čakanje poštarja.

Od leta 2018 brez bankovca za 500 €

Kljub ukinitvi bankovca za 500 € ta ostaja zakonito plačilno sredstvo in bo vedno ohranil svojo vrednost

RABIŠ KEŠ ZA NOVE GATE?
(ali kaj drugega?)

underwear

Preveri, na katerem smučišču lahko smučaš najceneje

Pošteno smo že zakorakali v najhladnejši letni čas, ki nam v naslednjem mesecu napoveduje odlično vreme za aktivnosti na prostem. Pancerji, kilometri belih strmin, odmor za čaj in malico ter odlična družba se lahko izkažejo za odlično vikend avanturo in pobeg od vsakdanjih obveznosti. Da bo na smuki skupaj s tabo uživala tudi tvoja denarnica, smo pobrskali za cenami celodnevnih vozovnic na največjih smučiščih v Sloveniji in primerjali njihove cene. Preveri, na katerih smučiščih bo poleg nakupa vozovnice v denarnici ostalo še par evrčkov za razvajanje.

7 nadležnih situacij, ko iščeš zaposlitev

2016 je skoraj tu, a tokrat prvič brez posedanja na predavanju, brez študentskih bonov in brez študentskega statua. Leto 2016 za marsikoga namreč pomeni konec študentskih let in čas, da se poda na lov za prvo zaposlitvijo. Si tudi ti med njimi?

7 razlogov za samostojno potovanje

Si že od nekdaj želiš sam/a raziskati svet, tvoji starši pa nad idejo niso najbolj navdušeni? Zate smo pripravili vladarski recept, kako jih omehčati še pred koncem poletja.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij